Catering

Vi erbjuder personligt anpassade menyer som skräddarsys utifrån era önskemål, säsong och och de råvaror som finns att tillgå. Maten är alltid lagad från grunden, med kärlek och från det bästa råmaterielet.
Priserna inkluderar moms och gäller per person och meny för 8-24 personer (Fler än 25 kuvert: 10 % lägre pris. Färre än 8 kuvert: hör av er med förfrågan.)

Vi kan även erbjuda serveringspersonal på plats hos er.

Vår önskan är att du som kund erbjuds en personlig meny, efter din smak och dina önskemål. Hör av dig så skickar vi ett personligt förslag. Exempel på menyer:

Tre smörrebröd. Med tre olika bottnar av bröd (mörkt, ljust, grovt, fint eller kanske tunnbröd), och topping från olika ursprung (från havet, ängen, skogen eller hagen) finns det munsbitar för de flesta smaker. Vad säger du om tunnbrödsnurran med lax, brie på det grova brödet eller det kallskurna på levinen? Vi lägger upp godbitarna på en bricka, vackert garnerad. Naturligtvis får varje gäst var sin bit av varje smak, och mängden är tilltagen att mätta som lunch.
Pris: 175 kr per person.

Tjälknul med potatissallad, rotfrukts- eller potatisgratäng. En svensk klassiker med smak av de vilda. Tjälknulen tillagas av svensk älg , under låååång tid i låg värme, för att därefter marineras under flera timmar i lag. Ett mört kött med mycket smak, tunt skuret och upplagda på fat med garnerande tillbehör. Tjälknulen serveras kall (80-100 gram/pp). Du väljer om du önskar en krämig potatisgratäng, eller en smakrik rotfruktsgratäng (potatis, jordärtsskocka, palsternacka, lök och morot samt västerbottenost). Gratängen (225-250 gram/pp) levereras ”nästan-färdig”, vilket betyder att du värmer på den i din egen ugn strax innan servering.
Pris: 245 kr per person.

Bufféfat med kallskuret och matig sallad. Upplagt på bricka återfinner du och dina gäster en symfoni av smaker med kallskuret – innehållet varierar beroende på säsong och vad våra leverantörer kan erbjuda det aktuella datumet. Vi utlovar flera sorters kallskuret, flera ostar, småpock, frukt och annan garnering.
Till detta serveras en matig potatis- eller pastasallad. Våra matiga sallader (ca 250 gram/pp) görs av de finaste råvaror och innehåller (förutom potatis eller pasta) en stor mängd av säsongens grönsaker, vilket ger en varierad textur med fina smaker. Väj mellan vår krämiga variant som vi omsorgsfullt smaksätter med pepparrot eller med en tomat/sweet’n-sour-touch. Önskar du hellre pestosmak på din sallad, så ordnar vi det.
Pris: 195 kr per person.

Pastasallad med olika smaker. Önskar du en smidigare servering, så föreslår vi våra färdiga sallader, som levereras ”allt-i-ett”! Vi kan erbjuda exempelvis följande smaker: kyckling- & bacon; rökt lax; lufttorkad skinka; eller helt vegetariska alternativ. Salladen innehåller en bas av fin pasta, rikt innehållande en mängd grönsaker för att variera textur och bredda smak, samt den önskade smaken. Måltiden arrangeras med grönsallad och olika tillbehör (ca 400 gram/pp). (Pastasalladen kan bytas ut mot potatissallad till en merkostnad om 10 kr/pp).
Önskas portionsupplagt så ordnar vi det. Varje portion levereras då i hygieniska och miljöanpassade portionsförpackningar, för en merkostnad om 10 kr/pp.
Pris: 109 kr per person (inom samma smak).

Något sött efter maten?
Självklart bör en måltid avrundas värdigt 🙂
Vi kan erbjuda vår fantastiska…

…mjuksega chokladkaka bakad på finaste mjöl och mörkaste kakao. Den är pimpad med kakaonibs och flingor av havssalt. Du serverar den med en klick lättvispad grädde och ett ringel av chokladsås (vilket skickas med).
Pris 8-12 personer: 49 kr per person.

…pannacotta kokt på färsk grädde och garnerad med en spegel med kompletterande smak. Denna dessert levereras i portionsförpackningar, vilka du kan servera ur, eller väja att omarrangera till eget dessertfat.
Pris 8-12 personer: 49 kr per person.